Melkveebedrijf aan- en verkopen

A-Otten is uw agrarisch makelaar voor het kopen en verkopen van een melkveebedrijf. Hier kunnen namelijk veel haken en ogen aan vastzitten zoals de productierechten van het melkveebedrijf. Wij kunnen u begeleiden, adviseren en oplossingen bieden op het gebied van de verkoop of aankoop van een melkveebedrijf. 

Melkveebedrijven te koop

Hieronder vindt u ons huidige aanbod melkvee.

Beschikbaar
Soort Melkvee Soort 53.74.78 hectare ha Soort Drenthe Soort Gemeente Borger-Odoorn

Melkveebedrijf met een goed lopende recreatietak op ca. 54 hectare grond.

Bekijk details
Verkocht
Soort Melkvee Soort 49.53.28 ha Soort Friesland Soort Hiaure

Melkveebedrijf op 3 km afstand van Dokkum op 49.50 hectare pachtgrond. De grond is eventueel (gedeeltelijk) in eigendom te verkrijgen. Ligboxenstal voor 132 gve met 22 stands carrouselmelkstal en sleufsilo's voorzien van agridek afdeksysteem.

Bekijk details
Verkocht
Soort Melkvee Soort 44.16.65 ha Soort Groningen Soort Sint Annen

Een mooi gelegen melkveebedrijf op circa 44 hectare nabij Bedum ten noorden van de stad Groningen. Het betreft zeeklei welke geschikt is voor gras- en maisteelt of graan.

Bekijk details
Verkocht
Soort Melkvee Soort circa 110 hectare ha Soort Friesland Soort Hallum

VOOR OPDRACHTGEVER AANGEKOCHT: Een goed onderhouden melkveebedrijf mooi gelegen in Hallum op een zeer ruime bouwkavel, bestaande uit een Kop-hals-rompboerderij, twee ligboxenstallen, waarvan één met 4 robots en één met melkstal en overige gebouwen.

Bekijk details

Contact opnemen of een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over ons melkvee aanbod of staat uw gewenste melkveebedrijf er niet tussen? Vul het formulier in.