Otten Agrarisch Onroerend Goed

Al meer dan 50 jaar onafhankelijk agrarisch makelaar en adviseur

Otten Agrarisch Onroerend Goed bemiddelt en adviseert. Eerst vanuit het Drentse Hoogeveen en nu, anno 2017, vanuit Pesse. Rond 1970 startte Arend Otten met de makelaardij in Hoogeveen waarna Martin Otten het bedrijf verhuisde naar Pesse. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd met waardevolle contacten in de agrarische wereld.

Als agrarisch makelaar doen we niet alleen verkoop- en aankoopbegeleiding. We bemiddelen ook bij de aankoop, verkoop of verhuur van productierechten, we doen agrarische taxaties en we zorgen voor begeleiding bij bedrijfsverplaatsing of emigratie.

Met onze sector brede ervaring en goede connecties kunnen we u de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Verkopen doe je samen als team, waarbij wij als agrarisch makelaar graag uw team versterken. Wij helpen u graag. Otten Agrarisch Onroerend Goed is gespecialiseerd en altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Een agrarische makelaardij als thuisbasis

Martin Otten is van huis uit opgegroeid met de agrarische makelaardij en stamt uit een familie van boeren. "Sinds ik me kan herinneren staat de landbouw centraal in mijn leven. Al mijn acht ooms en tantes zijn of waren boer. Binnen mijn familie waren dan ook het merendeel van de gesprekken dan ook landbouw gerelateerd. Vaak ging het over waar de kansen lagen of juist hebben gelegen. Opgroeiend met als thuisbasis een agrarische makelaardij heb ik van jongs af aan heel veel landbouwondernemers hun beslissingen zien nemen, stoppende en beginnende, behoudende en opportunistische groeiers.

 

Op zoek naar bemiddeling of advies?

Neem gerust contact met ons op via 0528-270422 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Contact opnemen