Boerderij te koop in het Noorden

Otten Agrarisch Onroerend Goed bemiddelt en adviseert al meer dan 50 jaar als agrarisch makelaar. Met onze jarenlange ervaring en goede connecties kunnen wij de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Buiten de werkzaamheden als verkoop- en aankoopbegeleiding bemiddelen wij ook bij de aankoop, verkoop of verhuur van productierechten. Daarnaast doen we ook agrarische taxaties en zorgen we voor begeleiding bij bedrijfsverplaatsing of emigratie. Hieronder vindt u ons huidige aanbod:

Beschikbaar
Soort Landelijk wonen Soort 01.28.25 ha Soort Groningen Soort Thesinge

Heeft u wel zin in de zomer maar geen zin in buren achter elke schutting? Bekruipt u een gevoel van onbehagen bij het horen Jan, wil je nog een biertje? Terwijl u Niels heet? Of wilt uw man geen rondje meer mee fietsen? Of juist te vaak? Kortom: overweegt u regelmatig even de drukte ontvluchten...

Bekijk details
Beschikbaar
Soort Overige Soort 47.57.37 ha Soort Friesland Soort Ternaard

De feitelijke bedrijfskavel is 1.15.45 ha groot, waarvan, 1.000 m² toegerekend kan worden aan het woonerf en 1.05.45 ha toegerekend kan worden aan de bedrijfsopstallen.

Bekijk details
Beschikbaar
Soort Akkerbouw Soort 01.62.02 / 04.92.06 ha Soort Drenthe Soort Ellertshaar

Twee bij elkaar gelegen percelen van 01.62.02 hectare en 04.92.06 hectare akkerbouw waardige zandgrond, goed ontsloten en geschikt voor alle teelten

Bekijk details
Beschikbaar
Soort Akkerbouw Soort 15.66.43 ha Soort Drenthe Soort Ellertshaar

15.66.43 hectare goed ontsloten perceel akkerbouw waardige zandgrond nabij Ellertshaar.

Bekijk details

Agrarisch advies

De verkoop van boerderijen of productierechten is niet zomaar iets. Anders dan bij een normale woningverkoop komt er bij de verkoop van agrarisch onroerend goed veel meer factoren als wetgeving en juridische aspecten bij kijken. Daarom begrijpen wij dat het lastig is om zelf het hele aan- en verkooptraject aan te gaan. Met onze jarenlange ervaring adviseren en ondersteunen wij u daarmee graag!

Interesse of een afspraak maken?

Vul het formulier in.