Boerderij te koop in het Noorden

Otten Agrarisch Onroerend Goed bemiddelt en adviseert al meer dan 50 jaar als agrarisch makelaar. Met onze jarenlange ervaring en goede connecties kunnen wij de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Buiten de werkzaamheden als verkoop- en aankoopbegeleiding bemiddelen wij ook bij de aankoop, verkoop of verhuur van productierechten. Daarnaast doen we ook agrarische taxaties en zorgen we voor begeleiding bij bedrijfsverplaatsing of emigratie. Hieronder vindt u ons huidige aanbod:

Verkocht
Soort Grond Soort circa 20 hectare ha Soort Friesland Soort Anjum

AANGEKOCHT VOOR OPDRACHTGEVER: circa 20 hectare grond te Anjum (Friesland)

Bekijk details
Verkocht
Soort Melkvee Soort circa 110 hectare ha Soort Friesland Soort Hallum

VOOR OPDRACHTGEVER AANGEKOCHT: Een goed onderhouden melkveebedrijf mooi gelegen in Hallum op een zeer ruime bouwkavel, bestaande uit een Kop-hals-rompboerderij, twee ligboxenstallen, waarvan één met 4 robots en één met melkstal en overige gebouwen.

Bekijk details
Verkocht
Soort Grond Soort 8.71.90 ha Soort Drenthe Soort Fluitenberg

8.71.90 ha akkerbouwwaardige zandgrond nabij Fluitenberg. Het geheel is voorzien van drainage

Bekijk details
Beschikbaar
Soort Grond Soort 7.67.30 ha Soort Drenthe Soort Ruinen

7.67.30 hectare akkerbouw geschikte zandgrond tussen Ruinen en Pesse. Volledig voorzien van drainage.

Bekijk details

Agrarisch advies

De verkoop van boerderijen of productierechten is niet zomaar iets. Anders dan bij een normale woningverkoop komt er bij de verkoop van agrarisch onroerend goed veel meer factoren als wetgeving en juridische aspecten bij kijken. Daarom begrijpen wij dat het lastig is om zelf het hele aan- en verkooptraject aan te gaan. Met onze jarenlange ervaring adviseren en ondersteunen wij u daarmee graag!

Interesse of een afspraak maken?

Vul het formulier in.