Betalingsrechten bijkopen of verkopen?

Sinds 2015 wordt de inkomenssteun in de agrarische sector uitbetaald in de vorm van betalingsrechten. Heeft u te weinig of teveel betalingsrechten voor landbouw? Dan kunt u deze betalingsrechten verkopen, verhuren, bijkopen of huren bij Otten Agrarisch onroerend goed. Wij zorgen voor de bemiddeling wanneer het gaat om het aankopen of verkopen van betalingsrechten en we brengen partijen met elkaar in contact. 

Voorwaarden betalingsrechten

Er moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan voordat u in aanmerking komt voor betalingsrechten voor landbouw. Ten eerste moet u een actieve landbouwer zijn op 15 mei van het jaar dat u de betalingsrechten aanvraagt. Een vereiste hierbij is dat bij de Kamer van Koophandel (KvK) de landbouwactiviteit als hoofdactiviteit ingeschreven staat. Uw bedrijf moet dan ingeschreven staan onder een van de nummers 0011, 0012, 0013, 0014, 0015 of 0016, die als landbouwactiviteit gelden. Daarnaast dient de registratie in de Kamer van Koophandel ook overeen te komen met de feitelijke situatie in uw bedrijf.

Wellicht ook interessant

> Pluimveerechten
> Varkensrechten
> Fosfaatrechten
> Ledenleveringsbewijzen (LLB)
> Aandelen Avebe

Informatie of advies nodig over betalingsrechten?

Informeer vrijblijvend naar ons huidige aanbod in betalingsrechten via 0528-270422 of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u graag.